Napokon!

Noćas sam tako slatko spavala kao da sam znala da se nešto lijepo dešava.

"Savjet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije saopštio je da je večeras akcijom srpskih službi bezbjednosti lociran i lišen slobode haški optuženik Radovan Karadžić. Karadžić je priveden istražnom sudiji Vijeća za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu, u skladu sa Zakonom o saradnji sa Međunarodnim krivičnim tribunalom za bivšu Jugoslaviju".

8 komentara

  1. Ova vijest mi je uljepšala dan. Nadam se samo da on neće završiti poput Šefa i da mu je srce dovoljno jako da izdrži ta dugotrajna haška suđenja.
    Izgleda i da je bolestan. Nikome ne želim zlo i bojim se takvo što i pomisliti bilo kome, ali ako je bolestan, njemu želi da mu centar za bol ostane budan što duže. Ako ima Boga i pravde on mora da pati za svo zlo koje je počinio svima nama.

  2. Moje mišljenje je da su ga uhapsili onda kada im je to odgovaralo i da je to čista politička trgovina, tipa “mi vama Karadžića, vi nama pristupnicu u EU i novac koji dolazi sa tim u paketu”
    Daco, pogledaj šta su neke spodobe sa Coolinarike napisale kao komentare na mom blogu. Uhvatila sam jutros da se sinoć svašta dešavalo.

  3. Evo i mene da proslavim sa vama ovu vijest. Bilo je krajnje vrijeme da se ovako nesto desi. Boze,koja je on iskompleksirana licnost. Od,ispod prosjecnog studenta i psihologa,do kriminalca,ratnog zlocinca,dogurao je do bjegunca i zatvorenika a sve u periodu od 40 g. Nista nema gore nego kad Bog nekome oduzme pamet. U, Rashinom slucaju on je nikad nije ni imao.

Komentariši